Delightful Den 42 photos

Renovation of the first floor of a 1980's raised ranch, designed to create a multi-use space for family and friends to gather, relax, study and rest. Living area featured an existing mini bar from the previous owners that was reworked to create a self-serve buffet for entertaining, complete with wine fridge ;)

The usual 'under the stair' closet created by every raised ranch split-level entry, was cut back into and used to create a quite study and craft area for the families daughter. This room features two chalkboard paint walls and one accent wall of pink! Picked-out by the end user herself, of course.

Full guest bathroom was renovated, adding a curb-less shower for friends and family to comfortably stay downstairs on the pull-out sofa when needed.

Ship-lap, built-in millwork and custom walnut dining table and counters complete he coastal contemporary vibe for a cozy year round entertainment hub.


Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio

Delightful Den

photography: Annabelle Henderson/Sunway Studio